Maakonna parimateks sportlasteks valiti Baskakov ja Voronova

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Baskakov pälvis esikoha ka Ahtmes toimunud rahvusvahelisel turniiril Kuldkaru Open.
Aleksei Baskakov pälvis esikoha ka Ahtmes toimunud rahvusvahelisel turniiril Kuldkaru Open. Foto: MATTI KÄMÄRÄ

Ida-Virumaa spordiliidu juhatus valis tänavuse aasta maakonna parimateks sportlasteks vabamaadleja Aleksei Baskakovi ja laskja Anžela Voronova.

Londoni olümpial osalenud ja sõjaväelaste maailmameistriks tulnud Voronova valiti parimaks üksmeelselt. Ta kogus maksimaalsed 45 punkti. Teiseks jäi laskesuusataja Darja Jurlova ja kolmandaks laskja Julia Soboleva.

Meestest kogus enim punkte - 34 - vabamaadleja Aleksei Baskakov, kes tuli tänavu kuni 20aastaste noorte Euroopa meistrivõistlustel 9. kohale ning Eesti meistriks meeste arvestuses. Laskesuusataja Danil Steptšenko kogus 16 ja jalgpallur, Eesti meistriliiga suurim väravakütt, Vladislav Ivanov 15 punkti.

Võistkondadest osutus parimaks noorte korvpallimeeskond HITO/Jõhvi, kes võitis kuni 20aastaste euroliigas hõbemedalid. Teine koht läks jagamisele Kohtla-Järve Viru Sputniku hokimeeskonna ja Ida-Viru jahilaskmise võistkonna vahel.

Parimaks treeneriks valiti Voronova juhendaja Aleksandr Makarov. Parima noorsportlase tiitli said korvpallur Sander Saare ja ujuja Valeria Mihhailova.

Ida-Virumaa spordiliidu teeneteplaadi pälvis sel aastal liidu kauaaegne juht Valdek Murd. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles