JUHTKIRI Topeltpiinlik lugu

Põhjarannik
Copy
Hirv – Jõhvi vapiloom.
Hirv – Jõhvi vapiloom. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Eelmisel nädalal andis Põhjarannik põhjaliku ülevaate sellest, kuidas Jõhvis praegu võimul olev koalitsioon teeb ja jagab oma liikmetele heldelt töökohti ning teistega võrreldes paremaid palku. Tänasest lehest saab lugeda sellest, kuidas võimuliit plaanis isadepäeval esimest korda anda välja aasta isa tiitlit ning selle pidi pälvima sellesama võimuliidu liige Aleksandr Romanovitš. 

Tiitliga poleks ilmselt kaasnenud mingit rahalist preemiat, kuid au ja sära ometi. Siinkohal meenub vägisi kunagine juhtum, kuidas eelmises volikogu koosseisus püüdis samuti Ossipenko juhitav valimisliit anda Jõhvi aukodaniku tiitlit oma liikmele Vjatšeslav Šlõkile. Toona ei läinud see läbi. Nüüd siis uus katse omadele ordeneid anda. 

Romanovitši loo taustal muutub paljutähenduslikuks muidugi viimane volikogu istung, kus abivallavanem Aleksei Naumkin pääses üle noatera umbusaldusest, sest käe jättis tõstmata koolidirektorist volinik Liina Mihkelson. Samal ajal kui Naumkiniga ühes nimekirjas kandideerinud Romanovitš hääletas abivallavanema mahavõtmise poolt. Järgmisel päeval tõsteti Mihkelsoni palka 200 euro võrra ja veidi hiljem taganes võim lubadusest Romanovitšile austav tiitel anda. Mõlemad teemad on Naumkini vastutusalas. 

Naumkin on siiani meie küsimuste eest pagenud ja mõned koalitsiooni liikmed, kellega Põhjarannik eile vestles, andsid puiklevaid ja keerutavaid vastuseid. Igal juhul saab olema huvitav teada, kas ja millega see imelik lugu jätkub ja lõpeb. Hoiame oma lugejaid igatahes kursis.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles