KÜSITLUS Milline aastavahetus on teile eriliselt meelde jäänud?

Põhjarannik
Copy
Foto: inewyearwishes.com

Uus aasta tuleb igaühele isemoodi.

Foto: Peeter Lilleväli

Svetlana Agejeva:

Olen aastavahetuse pidusid alati armastanud. Ükskõik kui vana sa ka poleks, ikka ootad imet, loodad ning ime juhtubki. Mida erilist on meelde jäänud? Ei mäleta täpselt, mis aasta see oli, kuid mitte väga ammu. Jõulud olid mustad, 31. detsembri hommikul sadas samuti vihma, õhtul kella üheksa paiku aga hakkas äkki tohutu suuri kauneid lumehelbeid langema. Kogu linn mattus lumme ja oli üleni valge ning tulukesedki helklesid kohe sootuks teisiti. Läksime Kohtla-Järve linnaväljakule ning kõik seal viibinud inimesed rõõmustasid tormiliselt. Seejärel läksime tagasi koju ja heitsime magama, kui aga ärkasime, oli kõik ümberringi taas must. Kas see polnud siis ime?

Foto: Peeter Lilleväli

Aita Norm:

Peo-ootused on kõige suuremad siiski lapsepõlves, kui jõuluvana toob kingitusi. Praegu rõõmustame rohkem koos lapselastega − nad on nii elavad ja lõbusad...

Foto: Peeter Lilleväli

Jelena Spitsina:

Saadame vana aasta ära ja võtame uue vastu alati kodus ning kõik toimub traditsiooniliselt: kingid kuuse all, õnnelikud lapsed... Minule kõige paremini meelde jäänud sündmus juhtus kaheksa aastat tagasi: abikaasa kinkis mulle koera, kellest olin väga kaua unistanud − saksa lambakoera. See oli väga suur rõõm. Ta elab meiega praegugi ja on hea tervise juures.

Foto: Peeter Lilleväli

Kalle Pirk:

Meenub 9. klass. Sain uusaastakingiks plastsuusad, mida olin kaua oodanud ja väga tahtnud. Kuid juhtus nii, et lund ei tulnud kolm aastat järjest, seepärast ei pandud nendele suuskadele isegi sidemeid.

Foto: Peeter Lilleväli

Viktor Sokolnikov:

Meelde on jäänud 1993. aasta, teenisin toona Murmanskis mereväes. Aastavahetuse puhul olid meil pidulaual pudelid mereveega − šampuse asemel. Kuid pidu oli ikka väga lõbus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles