JUHTKIRI Repinski tagasitulek

Põhjarannik
Copy
Martin Repinski.
Martin Repinski. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Eelmisel nädalal Jõhvis toimunud järjekordne võimupööre on kahe mehe sepistatud. Nikolai Ossipenko ja Martin Repinski leidsid mõlemad, et neile on seda tarvis just aasta pärast toimuvaid valimisi silmas pidades. 

Repinskil on valimiseelsel ajal tarvis end Jõhvis taas nähtavaks teha ja selleks on ta juba ennast ette volikogu esimeheks mõelnud. Küllap ta arvab, et valija on poolteise aastaga jõudnud unustada need teod, mida Ossipenko ja Repinski viimase vallavanemaks oleku ajal siin korda saatsid.

Kindlasti on Repinskil tänini Jõhvis toetajaid, kuid neid ei pruugi olla kaugeltki enam nii palju, kui oli eelmiste valimiste paiku. Ta on suutnud aga paraja virvarri tekitada ka kohalike keskerakondlaste seas. Ja kuigi Repinski rääkis Põhjarannikule, et väga paljud keskerakondlased on talle toetust avaldanud, on partei Ida-Viru piirkonna juhidki tema tegevust avalikult kritiseerinud. 

Seetõttu saab olema huvitav, kuidas hakkab Keskerakond Jõhvis valimisteks valmistuma olukorras, kus erakonna praegusel Jõhvi osakonna juhil Repinskil on siinsete erakondlaste seas küsitav toetus. 

Praeguses olukorras on huvitav seegi, kuidas õnnestus Repinskil ja Ossipenkol enda paati tõmmata ärimees Allan Mänd, kes aina korrutab, et temal pole Jõhvis mingeid ärihuve. Vaevalt et on sellises seltskonnas järgmiste valimiste poole purjetamine mõistetav tema valijatele, kellele ta ju kogu aeg on selgitanud, kuidas ta võitleb selle vastu, et Ossipenko Jõhvist Kohtla-Järvet ei teeks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles