ÜKS KÜSIMUS ⟩ Miks tahate rajada Vasknarva kosmodroomi?

Põhjarannik
Copy
Marek Kullamägi
Marek Kullamägi Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Keskerakondlasest Alutaguse vallavolikogu liige Marek Kullamägi tegi ettepaneku lisada valla arengukavasse Vasknarva kosmodroomi ja Iisakusse mošee rajamine. Volikogu istungil ükski saadik peale tema enda nende ettepanekute poolt ei hääletanud.

MAREK KULLAMÄGI, Alutaguse vallavolikogu liige (Keskerakond):

Tegin selle kosmodroomi ettepaneku irooniana selle tõttu, et vald on ebamõistlikult palju kulutanud Vasknarva sadama arendamisesse. Ma ei ütle, et seal ei ole vaja kohta, kus saaks paate veestada, aga nii suurejoonelist sadamat ei ole sinna vaja, kuna see ei leia sellisel kujul kasutust. Pigem tuleks vallal mõelda, kuidas arendada seda puhkepiirkonda, mis jääb Vasknarva ja Kauksi vahele, mis on praegu vaeslapse osas.

Samasugune iroonia on ka Iisaku mošee plaanis. Kui see rajada, siis saaks tulevikus sealsesse korvpallikooli vastu võtta ka moslemeid. Ma ei ole korvpallikooli vastu, aga ei ole õige, et selle tegevust rahastab vaid vald, aga õpilased tulevad igalt poolt kaugemalt. Kui Vasknarvas oleks kosmodroom, siis saaksime ehk kunagi andekaid korvpallureid ka teistest galaktikatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles