ÜKS KÜSIMUS Kuidas hakkab käima Jõhvi teehooldus?

Põhjarannik
Copy
Ida-Virumaal kandideerivatest reformierakondlastest on üleriigilises partei kandidaatide nimekirjas kõige kõrgemal kohal Jõhvi vallavanem Maris Toomel. Aga see koht on alles 54.
Ida-Virumaal kandideerivatest reformierakondlastest on üleriigilises partei kandidaatide nimekirjas kõige kõrgemal kohal Jõhvi vallavanem Maris Toomel. Aga see koht on alles 54. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Äsja Jõhvis teede ja haljasalade hooldushanke võitnud OÜ N&V teatas, et soovib lõpetada linnatänavate hooldust puudutava lepingu, ning keeldus allkirjastamast maapiirkondade hoolduslepingut, viidates asjaolule, et vallavalitsus alandab nende töötajaid, kui väidab, et ettevõte ei täida lepingulisi kohustusi.

Vallavanem MARIS TOOMEL:

Nii kui teemat kajastanud Põhjaranniku number ilmus, saatis N&V meile ka hanke 2. ja 3. osa (maapiirkondade hooldus) allkirjastatud lepingud. Mis puudutab linna hooldamist, siis viimane info, mis meil on, on see, et nad tahavad sellest lepingust lahkuda. Aga mingit ülesütlemisteadet pole selle kohta meile tulnud. Et erisugusteks stsenaariumideks valmis olla, kohtusime ka väikeettevõtjatega, kes võiksid selle töö vajaduse korral üle võtta. Aga tahame veel sel nädalal N&V esindajatega laua taha istuda ning rääkida, et lõpuks aru saada, mis mäng see on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles