ÜKS KÜSIMUS Miks taastasite tava tähistada keemikute päeva suure rahvapeoga?

Põhjarannik
Copy
Irina Bojenko.
Irina Bojenko. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Keemikute päeva rahvapidu Kohtla-Järvel on viimastel aegadel korraldatud nagu olümpiamänge iga nelja aasta tagant. Sel laupäeval, 28. mail toimub rahvapidu kultuurikeskuse juures taas. Pärast kohalikke taidlejaid tulevad õhtuses programmis lavale Nublu ja Gameboy Tetris ning ansambel The Swingers koos solistide Tanja, Birgiti, Ott Leplandi ja Mikk Saarega.

Viru Keemia Grupi suhtekorraldusjuht IRINA BOJENKO:

Viimati oli rahvapidu 2018. aastal, seejärel tähistasime keemikute päeva oma ettevõttes, siis ei saanud koroonaviiruse leviku ja piirangute pärast suurt pidu korraldada.

Sel aastal otsustasime taas kogu linnarahvale mõeldud rahvapeo kasuks, sest ka meie töötajate seas läbiviidud küsitlus näitas, et suurem osa neist pooldab just sel moel keemikute päeva tähistamist ja nõnda on see sündmus kogu Kohtla-Järve jaoks.

Meil on kavas traditsioonilised spordivõistlused, nagu köievedu ja jalgpall, avatud on suur lasteala ja haridusala. Sel aastal toome esile ka ohutuse küsimused, mida lisaks meie töötajatele selgitavad politsei, päästeamet, Ida-Viru keskhaigla ja Corrigo. Usun, et ka õhtune kontserdiprogramm on tänavu tugevam kui kunagi varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles