TÄNAVAKÜSITLUS Milliseid muutusi ootate Kohtla-Järve uutelt linnavõimudelt?

Põhjarannik
Copy
Kohtla-Järve volikogu istung.
Kohtla-Järve volikogu istung. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnavõimu kukutajad panevad kokku uut võimuliitu.

Foto: Peeter Lilleväli

Raissa Konobejeva, pensionär:

Tahaks, et eakatele inimestele senisest rohkem tähelepanu pöörataks ning et oleks rohkem võimalusi vaba aja mitmekesistamiseks. Aitäh metsapargi eest − seal on mõnus ja vaikne jalutada. Tahaks, et linn oleks roheline ja hubane ning et majadel vähemalt fassaadid korda tehtaks.

Foto: Peeter Lilleväli

Olesja Šalagajeva, ajutiselt töötu:

Midagi head ei oota, aga ka eelmiste linnavõimude kohta ei saa midagi halba öelda: teid remonditakse, linn muutub üha ilusamaks, klubid töötavad, lastelegi leidub tegevust. Üldiselt oli ennegi kõik korras.

Foto: Peeter Lilleväli

Krista Vodja, tööline:

Ma ei ole Kohtla-Järve elanik, kuid käin siin üsna tihti. Võin öelda, et Kohtla-Järve näeb välja samasugune nagu teisedki linnad: kuskil hoolitsetud, kuskil mitte. Rohkem infot selle kohta, et siin pole kõik korras, saan telekast. Ja mida uus linnavõimgi muudab?

Foto: Peeter Lilleväli

Larissa Mirošina, pensionär:

Raske vastata, me kohaneme igasuguste võimudega. Tahaks, et bussiliiklus oleks reguleeritud − liinitaksod ei pea sõiduplaanist kinni. Väga halb, et meil pole head turgu. Vaja on jätkata kvartalisiseste teede remonti. Selline tunne, et eelmised võimud ei teinud midagi − mulle ei meenu midagi peale lõputute teeremontide... Rohkem tähelepanu tuleks pöörata noortele − õhtuti on liiga palju ringi hulkumist.

Foto: Peeter Lilleväli

Einar Parkman, pensionär:

Mina tööd ei vaja ja selles mõttes pole mul midagi oodata. Tähtis on, et linnaelanike igapäevased vajadused oleksid normaalselt rahuldatud: prügivedu, teede korrashoid, õigeaegne lumekoristus... Selleks kõigeks suuri projekte vaja ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles