ÜKS KÜSIMUS Mis Narva üürimajade projektil viga on?

Põhjarannik
Copy
Aleksei Jevgrafov.
Aleksei Jevgrafov. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

21. septembri istungil võtsid Narva linnavolikogu liikmed häälteenamusega arutelust maha hinnanguliselt 10 miljoni eurose maksumusega Vestervalli tänava üürimajade ehituse kaasrahastamise eelnõu. Selle oli esitanud Narva linnavalitsus eesotsas nüüdseks ametist tagandatud ekslinnapea Katri Raigiga.

Linnavolikogu võimufraktsiooni Narva esimees ALEKSEI JEVGRAFOV:

See küsimus põhjustas linnavolikogu komisjonides peetud arutelude käigus palju vaidlusi. Kusjuures küsimusi ja kahtlusi selle projekti elluviimise mõistlikkuses ei tekkinud mitte ainult Narva fraktsiooni liikmetel, vaid ka sellesse mittekuuluvatel saadikutel. Esimese asjana torkab silma ehituse arutult kõrge hind − ligemale 4100 eurot ruutmeetri kohta. Ametnike selgete ja argumenteeritud vastuste puudumine ei lisanud samuti komisjoni liikmetele kindlust selle projekti elluviimise mõistlikkuses. Minule isiklikult oli avastus, et toetusraha võib suunata ka linna teistesse objektidesse, mitte ainult üürimajade ehituseks.

Tähtis on, et see eelnõu jääb linnavolikogu menetlusse ning selle arutelu Narva linna arenduse ja ökonoomika ameti töötajatega jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles