NÄDALA KUJU Alar Karis

Põhjarannik
Copy
Alar Karis.
Alar Karis. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

President Alar Karis tegi selle nädala neljapäeval ja reedel Ida-Virumaal visiidi kohtadesse, mis on praegu päevakajalised.

Käis piiril vaatamas, kuidas on lood Venemaa-poolse oletatava ränderündega, külastas mitut kooli Narvas, Jõhvis ja Kohtla-Järvel, aga uuris ka üle Eesti kuulsust kogunud Auvere õlitehast, mille ehitus riigikohtu otsusega seisma pandi ning mis seetõttu praegu õli asemel sadu tuhandeid eurosid kahju tekitab.

Kohtla-Järvel oli Karis tunnistajaks ka naljakale vahejuhtumile, kus volikogu esimees Eduard Odinets, kes koos veel 9 volikogu liikmega oli tund varem andnud sisse Virve Linderi juhitud linnavalitsuse umbusaldamise avalduse, kiitis riigipeale, kuidas Linderi linnapeaks oleku aasta jooksul on Kohtla-Järve maine jõudsasti paranenud, mistõttu on linnas hakanud sagedamini käima ka kõrgeid külalisi, ja üldse olevat Linder üks tubli linnapea.

See visiit näitas, et riigipea on end Ida-Virumaa eluga kursis hoidnud ja soovib ise maakonna olulistele valdkondadele pilgu peale visata. Sama võiks soovitada mõnedele valitsuse liikmetele, kes on siinsetel teemadel sõna võttes mõnikord rääkinud nii, et suisa piinlik on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles