Narva piiripunkti juht: piiriületajatel tuleb nüüd arvestada ka sellega, et Narva tuleb ööbima jääda

Copy
Narva piiripunkti juht Marek Liiva ütleb, et neljapäevast tuleb piiriületajatel valmis olla veelgi pikemaks ooteajaks kui seni.
Narva piiripunkti juht Marek Liiva ütleb, et neljapäevast tuleb piiriületajatel valmis olla veelgi pikemaks ooteajaks kui seni. Foto: Andres Haabu / Postimees

Narva piirivalvepunkti juht Marek Liiva möönab, et ilmselt suurendab 8. augustist Eesti poolel piiriületajate lauskontroll järjekordi, kuid lisab, et kuna puhkuste aeg hakkab lõppema, on oodata ka piiriületajate hulga vähenemist.

8. augustist hakkab toimuma piiriületajate lauskontroll Narva ja teises Eesti-Vene piiripunktides, et tõkestada sanktsioonide rikkumist. Mida see piiriületajatele tähendab?

See tähendab seda, et piiriületus muutub kindlasti aeglasemaks. Põhjalik piiri- ja tollikontroll toob kaasa selle, et nad peavad varuma aegaja arvestama sellega, et jõuaksid õigel ajal piiri ületada, sest Narva piiripunkt on jätkuvalt avatud kella 7-23. Tuleb arvestada, et kell 23 piiripunkt suletakse ning kui inimesed ei jõua piiri ületada, siis tuleb neil endale valmis vaadata ööbimiskoht.

Tagasi üles