Vaimne vägivald peab lõppema

Helmen Kütt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helmen Kütt, riigikogu liige, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna aseesimees
Helmen Kütt, riigikogu liige, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna aseesimees Foto: sotsiaalministeerium

Inimesi, kellele Mart ja Martin Helme koos oma tulihingeliste jüngritega on viimastel aastatel haiget teinud, on lugemata arv.  EKRE juhid on mõnitanud ja vaenanud suurt osa meie ühiskonnast: lasteta naisi, kultuuriinimesi ja seksuaalvähemusi.

Nad on ähvardanud kohtunikke ning kostitanud solvangutega venelasi ja tumedama nahavärviga inimesi. Rääkimata sõimust ja valedest oma poliitiliste konkurentide aadressil, mis on olnud EKRE "igapäevane leib". Öeldakse, et poliitikutel peabki olema paksem nahk ja nii olen ka mina suutnud endale aastate jooksul tahtejõu najal pisut paksema naha kasvatada.  See küll ei tähenda, et minu valulävi poleks olnud korduvalt ületatud − EKRE tuumikusse kuuluvate meeste agressiivne retoorika annab selleks alatasa põhjust.

Kui EKRE ikka tahab olla tõsiseltvõetav ja eestimeelne erakond, siis tuleb rahvuskonservatiivide liidritel lõpetada inimeste halvustamine, solvamine ja naeruvääristamine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles