KÜSITLUS Milliseid kauplusi või kaupu praegu Jõhvis vajaka on? (1)

Põhjarannik
Copy
Novembri lõpus uksed avanud Pargi keskusele on Jõhvi vallavalitsus väljastanud vaid osakasutusloa, mis kehtib järgmise aasta aprilli lõpuni.
Novembri lõpus uksed avanud Pargi keskusele on Jõhvi vallavalitsus väljastanud vaid osakasutusloa, mis kehtib järgmise aasta aprilli lõpuni. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvis avatakse uusi kauplusi.

Foto: Peeter Lilleväli

Taivo Adusoo:

Põhimõtteliselt ma ei tunne, et meil midagi vajaka oleks. Jõhvi asukoht on ju ka väga hea: Rakvere ja Narva on lähedal ning kui siit midagi ei leia, siis võib seal ära käia.

Foto: Peeter Lilleväli

Margus Ilmjärv:

Kauplusi on täiesti piisavalt, aga õdusaid kohvikuid on minu meelest vähevõitu. Söögikohti oleks küll nagu palju, ent hubaseid kohti, kuhu tahaks minna ja seal meeleldi puhata, võiks rohkem olla.

Foto: Peeter Lilleväli

Kadri Kaldre:

See, et uusi kauplusi avatakse, on hea. Minu teada tulevad uude kaubanduskeskusesse teised tootemargid, mis mulle meeldivad ja mida ma tavaliselt teistes linnades viibides vaatan. Kui kaubavalikust rääkida, siis minu meelest on meie poodides vähe lasteriideid ja spordirõivaid näiteks fitnessiklubis käimiseks.

Foto: Peeter Lilleväli

Ljubov Kipel:

Mulle tundub, et meil valitseb säärane kaupade küllus, et inimestel polegi nii palju raha, et kogu aeg sisseoste teha. Kui sissetulekud võimaldaksid, siis võiks küll muudkui mööda poode käia. Kuid see on ebareaalne, seepärast oleks parem, kui meil hoopis mõni uus tootmine avataks. Võib-olla tänu konkurentsile läheb midagi ka odavamaks, kuid ma arvan, et poode hakatakse pigem kinni panema − need ei tasu end ära.

Foto: Peeter Lilleväli

Tiia Rande:

Minu meelest on kõike piisavalt, sest ma oskan nii mõndagi ise teha, puu- ja juurvilju kasvatan samuti. Elada tuleb oma võimaluste järgi − mind on niimoodi õpetatud. See, et uusi kauplusi avatakse, on hea − näitab mingis mõttes siiski, et linn areneb.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles