Kaido Kooga: "Vodkakesikute" tõde ehk Rääkigem asjast, härra vallavanem

Kaido Kooga
Copy
Kaido Kooga, Jõhvi valla elanik
Kaido Kooga, Jõhvi valla elanik Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Vastus artiklile "Šampanjasotsialistide demagoogia"

Jõhvi vallavanem Max Kaur võtab harva ajakirjanduses sõna, aga kui kirjutab, siis löövalt ja mõttetult. Mõned soovitused talle.

Esiteks, kui soovid sisuliselt vaielda, ära sildista. Ma ei leia Max Kauri kirjutisest "Šampanjasotsialistide demagoogia" (Põhjarannik, 19. november) ühtegi põhjendust, miks peaks Pavel Prokopenkot nimetama šampanjasotsialistiks. Seetõttu leian, et Max Kauri loogikast lähtudes võin mina teda nimetada "vodkakesikuks" ("vodkatsentristiks"). Käesoleval juhul küll kasutan seda väljendit jutumärkides.

Teiseks, kui juba lehte kirjutad, siis räägi asjast. Pavel Prokopenko kirjutis puudutas laristamist Jõhvi vallas ja valitsuselt 5000 euro küsimise naeruväärsust selle taustal.

Kui vallavanem heidab Pavel Prokopenkole kõigele vastu olemist ette, siis minu etteheide vallavanemale on see, kas tema on nõus ja rahul kõigega, mis vallas toimub. Kas tõesti tundub vallavanemale õiglane ja läbipaistev, et enamik valla volikogu koalitsiooni liikmetest on võetud valla palgale? Mina sellist valda juhtida ei tahaks.

Nii et järgmine kord rääkige asjast, härra vallavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles