KÜSITLUS Kuidas teile Pargi keskus väljast vaadates meeldib?

Põhjarannik
Copy
Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Pargi keskuse seintele paigaldatud ekraanidele, valgusribadele ja muudele kujunduselementidele on kulutatud palju raha.

Foto: Peeter Lilleväli

Vassili Alfjorov:

Väga meedib. Õhtuti helendab see eriti kaunilt, köidab pilku ja rõõmustab silma. Ei tea veel, mis seal seespool on − eks homme vaatame −, aga see, mis väljastpoolt paistab, meeldib küll. On tore, kui linna midagi uut ja ilusat lisandub.

Foto: Peeter Lilleväli

Aleksandra Iljuškina:

Täna nägin seda esimest korda ning mulle kui fotograafile imponeerib see väga. Eelkõige värvilised reklaamid, igasugu tulukesed... Inimesed võiksid selle taustal piltigi teha − head fotod saaks. Pealinnas ja teistes suurtes linnades on palju selliseid hooneid, meil aga midagi säärast seni ei olnud − vähemalt mulle pole silma hakanud. Eriti suurt rõõmu teeb see, et sinna tulevad uued kauplused − nüüd ei ole vaja enam kogu aeg Narva sõita.

Foto: Peeter Lilleväli

Jevgeni Kamenev:

Hallivõitu näeb välja, hoolimata valgustusest. Võib-olla on praegu lihtsalt selline pime aeg... Muidu aga on kõik hästi.

Foto: Peeter Lilleväli

Anatoli Tšigrinov:

Väga meeldib. Elan mikrorajoonis ja imetlen aknast vaadet. Värv on moodne − hall. Kui hakkasid mustad ruudud tekkima, siis imestasin küll, aga selgus, et see on illuminatsioon. Tundub normaalne.

Foto: Peeter Lilleväli

Valeri Sterlikov:

Väljast paistab meeldiv, isegi päeval, kuid õhtuti on eriti ilus. Käin sageli pargis jalutamas ning hoian selle hoone ehitusel algusest peale silma peal. Hing rõõmustas juba siis, kui lõpuks ehitama hakati. Ilus ja stiilne hoone sai valmis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles