KÜSITLUS Mida ootate alanud aastalt?

Põhjarannik
Copy
Foto: assol-club.net

Inimesed ootavad 2020. aastal positiivseid muutusi.

Foto: Peeter Lilleväli

Aili Zamahhova:

Et Jõhvis promenaad lõpuks valmis saaks. Läksime 29. detsembril aastalõpuballilt jalgsi koju − see oli õudne. Kuid põhiline: tahaks kõigile soovida tervist, vähem norutamist ning seda, et midagi kurvastavat ei juhtuks.

Foto: Peeter Lilleväli

Andres Noole:

Põhimõtteliselt ei olnud ka möödunud aastal midagi viga, ent kui rääkida isiklikus plaanis, siis tahaks pöörata senisest suuremat tähelepanu spordile: läbida paar poolmaratoni või 10 kilomeetri distantsi.

Foto: Peeter Lilleväli

Sulev Reelo:

Kõige suurem soov on see, et meie riigis jääks bürokraatiat vähemaks − praegu on seda pehmelt öeldes paljuvõitu. Kuid kardan, et need on liiga julged ootused.

Foto: Peeter Lilleväli

Nikolai Morozov:

Et pensioni tõstetaks ja makse ei suurendataks, muidu − nagu see tavaliselt käib − ühes kohas pannakse juurde, teises aga võetakse vähemaks. Kergem elada pole nagunii. Tunnen juba ette rõõmu peatsest kohtumisest oma lähedastega: sõidan peagi oma ajaloolisele kodumaale Valgevenesse. Ning suvilas ootan head saaki − see on väga suureks abiks.

Foto: Peeter Lilleväli

Oleg Kuznetsov:

Kui rääkida laiemas mastaabis, siis põhimõtteliselt on suund riigil õige, ent kui kõnelda meie regioonist, siis siin on kõige suurem probleem põlevkivi. Tahaks, et valitsus leiaks lahendused ning võtaks tarvitusele mingisugused tõhusad meetmed: see on ju meie regiooni elu ja surma küsimus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles