KÜSITLUS Kas tunnete Jõhvis kinost puudust?

Põhjarannik
Copy
Foto: Apollo

Apollo lubas, et avab Jõhvis Pargi keskuses kino tänavu mais.

Foto: Peeter Lilleväli

Maire Petrova:

Olen käinud viimastel aastatel kinos Narvas, Tallinnas ja ka Peterburis. Jõhvi vajab väga kino, mis asub inimeste liikumisteedel ja kogunemiskohtades. Amadeus jääb kaugele ja filme näidatakse juhuslikel aegadel. Kinno minek on spontaanne otsus, nii et üksikud filminäitamised ei asenda eraldi kino. 

Foto: Peeter Lilleväli

Viire Pent:

Kindlasti on kino vaja. Kontserdimaja on kõrvalisemas kohas ja filme näidatakse juhuslikel aegadel. Kui oleks hea asukoht ning teaksin, et nii kui mõte tekib, saab minna ning kui mitme saali puhul on valik mitmekesine ja järgmise filmi algust oodata pole eriti vaja, siis külastaksin kindlasti. 

Foto: Peeter Lilleväli

Endel Paap:

Olin nooremas põlves kõva kinoskäija. Aga siis kadus kino nii Jõhvis kui ka Kohtla-Järvel ning televisioonis said kättesaadavaks paljud eriilmelised kanalid. Nüüd on telerivaatamise harjumus sisse kasvanud, nii et pole päris kindel, kas kino avamine mind kodunt välja toob. 

Foto: Peeter Lilleväli

Oleg Ivanov:

Viimastel aastatel olen kinos käinud Narvas, Tallinnas ja ka välismaal. Nii et kino avamine kodu lähedal oleks minule kindlasti hea uudis. Päriskino kvaliteet ja rituaalid annavad ikka hoopis teise elamuse kui kohakaasluse alusel juhuslikel aegadel mõnes saalis toimuvad näitamised. 

Foto: Peeter Lilleväli

Deniss Pahhomov:

Kindlasti on kino Jõhvi vaja: siis oleks, kus koos perega käia. Praegu on kinoskäik täielik reisimine: kaks tundi juba edasi-tagasi sõitu. Ja kui kino oleks kodu lähedal, siis oleks ka neid kaubanduskeskustes igavlevaid ja nutitelefone näppivaid noori vähem ning nii mõnigi lollus jääks neil tegemata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles