NÄDALA KUJU − Jõhvi Kelder

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Üks Jõhvi linna vanemaid meelelahutusasutusi Jõhvi Kelder sattus sel nädalal üleriigilise tähelepanu alla, kui selgus, et seal aega veetnud 13 inimesel tuvastati koroonaviirus. See lõbustusasutus on nüüd ühes reas nende Tartu ööklubidega, kus käesoleval suvel samuti viiruseplahvatused alguse said. 

Paraku on nii, et kuigi meelelahutusasutused ju ise otseselt kuidagi nendes puhangutes süüdi ei ole − pole ju mingeid nõudmisi rikutud −, langeb negatiivne vari neile siiski. Terviseameti kinnitusel pärast viiruspuhangu avastamist baar desinfitseeriti ning kaalumisel oli ka selle sulgemine, ent otsustati siiski tööd jätkata.  

Elu näitab, et eriolukorra ajal osa meelelahutusasutuste sulgemine oli adekvaatne meede. Muidugi andis see nendele äridele tugeva hoobi ja küllap mõjutab viirus nende tööd ka edaspidi. Aga tuleb siiski meeles pidada, et nakkust ei levita ruumid, vaid neis viibivad inimesed, ka viimased enamasti enda teadmata. Seetõttu võiksid kriitikud talitseda oma avalikke vihapurskeid kellegi aadressil, kellel tegelikult ju süüd ei ole. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles