NÄDALA KUJU − Marek Kullamägi

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb on püüdnud erakonna Ida-Viru piirkonna esimeest Marek Kullamägit näidata kui riiakat tegelast, kel oleks justkui mingi isiklik vimm riigikogu liikme Martin Repinski vastu, kelle väljaheitmist vääritu tegevuse pärast Ida-Viru keskerakondlased nõudsid. 

Tegelikult pääses Kullamägi eestvedamisel pinnale see rahulolematus ja hämming, mida paljud siinsed keskerakondlased juba pikemat aega Ida-Virumaal soolotseva Repinski suhtes tunnevad. See ei ole kommunikatsiooniprobleem, nagu väitis Korb, ja piinlikkust ei pea tundma oma otsuse pärast mitte Ida-Viru keskerakondlased, vaid partei peakontor, kes kohalikke parteikaaslasi ei kuula. 

Aasta tagasi siinsete keskerakondlaste juhiks valitud põline idavirulane on otsekohese ütlemisega ega valda erinevalt peasekretärist sisutu tühikõne kunsti. Kui Repinski tegevus on probleem, siis ütlebki Kullamägi selle välja, mitte ei tee halva mängu juures head nägu. Peakontor võiks aru saada, et sellest on Keskerakonnal Ida-Virumaal rohkem kasu kui tuimast kaasamäägimisest.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles