Kas Kohtla-Järvel lülitatakse tänavavalgustus taas sisse?

Põhjarannik
Copy
Vitali Borodin.
Vitali Borodin. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik / Arhiiv

Kohtla-Järve linnapea Toomas Naela lubaduse kohaselt pidanuks linnavalitsus eelmisel nädalal arutama elanike pöördumist tänavavalgustuse sisselülitamise kohta. Ent seda siiski ei arutatud.

Majandusteenistuse abilinnapea VITALI BORODIN:

Polnud isegi, kellega arutada. Linnapea oli puhkusel, abilinnapead aga samuti ära: Kristiine Agu puhkas, Evelin Danilov oli lähetuses, Riina Ivanova haiguslehel.

Pöördumisi on sellel teemal linnavalitsusse tõesti palju tulnud ning need on saanud vastused linnaosade linnapeaabidelt. Ühispöördumist pole aga minuni jõudnud, seetõttu ei oska öelda, millest konkreetselt jutt, kuid võin kinnitada, et minu seisukoht pole muutunud: 15. või 29. juulini tänavavalgustust sisse mitte lülitada. See on puht inimlik soov elada mugavustega. Minagi olen alati selle poolt, aga süveneva kriisi tingimustes tuleb ka raha lugeda.

Kohtla-Järve pole Eestis ainus omavalitsus, kus sellist kokkuhoiumeetodit rakendatakse. Kui linnavalitsus tuleb kokku ja ütleb, et lülitage sisse, teeme ära, aga kes vastutab siis, kui sügisel ja talvel, kui valget aega on oluliselt vähem, ei jätku tänavavalgustuse jaoks raha?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles