NÄDALA KUJU Katri Raik

Põhjarannik
Copy
Katri Raik.
Katri Raik. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Sel nädalal ütles sotsist Narva linnapea Katri Raik lõplikult oma koduerakonnale ja laiemale avalikkusele, et ei kandideeri järgmise aasta märtsis toimuvatel riigikogu valimistel.

"4512 inimest usaldas mind selleks, et töötaksin Narvas ja Narva nimel, et meie valimisliit pööraks Narva heade muutuste suunda. Usun, et see on tõesti võimalik. Ma ei saa inimesi alt vedada ja Narvast lahkuda," kirjutas Raik sotsiaalmeedias.

Tegelikult kuulutas ta oma mitteosalemist juba tänavu augustis, kui valitsus viis Narvast minema tanki- ja muud punamonumendid. Narva oli solvunud ja Raik pidi vähemalt mängima kaasasolvunut. "Ma ei kujuta ennast ette riigikogu saalis koos nende inimestega, kes praegu soovivad niimoodi Narvaga käituda. Aga eks paar kuud ole ka mul aega rahuneda," ütles ta siis Põhjarannikule antud intervjuus.

Eks olekski imelik välja paistnud, kui Raik, kes ju enne talle võidukaks osutunud valimisi alatasa kuulutas, kuidas Narva on tema elu armastus ja tema unistus on olla Narva linnapea, oleks nüüd, aasta pärast valimisvõitu, öelnud, et tegelikult tahaks ta hoopis ikkagi riigikogus olla. Seda olnuks väga raske valijatele selgitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles