TÄNAVAKÜSITLUS Kuhu unistate suvel sõita?

Põhjarannik
Copy
Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Suvel ihkavad inimesed koduseinte vahelt välja saada.

Foto: Peeter Lilleväli

Marina Lebedeva, ajutiselt töötu:

Polegi sellele mõelnud. Varem käisime välismaal. Aga kui sündis laps, siis pole see olnud enam võimalik. Tütreke talub halvasti sõitmist, isegi lend Türki oleks kannatamine. Seepärast loodame veeta mõnusa suve Eestis. Läheme suvilasse ja ootame sooja ilma.

Foto: Peeter Lilleväli

Mihhail Hrustaljov, ehitaja:

Praegu ei ole mul reisimiseks aega. Tuleb raha teenida ja tööd on palju. Kui oleks võimalik, siis reisiksin pigem sinna, kus on vähe inimesi. Ka Eestis jagub selliseid kohti, kus saab väga hästi puhata. Kui unistada kaugetest maadest, siis käiksin ehk Jaapanis, seal on hoopis teistsugune maailm, kultuur ja toit.

Foto: Peeter Lilleväli

Jelena Vaher, teatri Lepatriinu näitleja:

Mulle meeldib puhata Peipsi järve ääres. Tahan võtta kaasa lapselapse ja sõita sinna. See asub küll lähedal, kuid ikka ei jätku selleks aega. Unistan sõita Prantsusmaale või Itaaliasse. Aga seda ilmselt ei juhtu, pealegi kardan ma lennata.

Foto: Peeter Lilleväli

Valentina Jevdokimova, pensionär:

Mu tervis ei luba pikemaid sõite ette võtta. Seepärast puhkan kodule lähemal. Käisin sel aastal juba korra Narva-Jõesuus ja lähen veel. Kui unistada kaugematest maadest, siis valiksin endale sobivama kliimaga paiku. Päevitada mulle ei meeldi.

Foto: Peeter Lilleväli

Liia Kangur, pensionär:

Suvel on kõige parem Eestis olla. Muidu olen palju reisinud ja tahan seda ka edaspidi teha. Ostsin just reisibüroost sügiseks reisi ühele soojale ja eksootilisele maale, kus ma varem pole käinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles