Juhtkiri: Põhjarannik aitab liita idavirulasi

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjaranniku veebileht
Põhjaranniku veebileht Foto: Kuvatõmmis

Täna teeb Põhjarannik olulise sammu, avades oma veebiväljaande, mis on ühendatud Postimehe veebikeskkonnaga, millega on ühendatud veel paljud Eesti maakonnalehed. 

Jäädes iseseisvaks ajaleheks, annab sellise tööriista kasutusele võtmine Põhjarannikule uusi  mitmekülgseid võimalusi Ida-Virumaa sündmuste edastamiseks veebis. Seotus Postimehe platvormiga annab Ida-Virumaa uudistele ka senisest ulatuslikuma üleriigilise leviku.  

Eesti Meedia maakonnalehtede vastutav väljaandja Margus Mets ütleb, et maakonnalehtede missioon on sütitada, informeerida ja liita kohalikku kogukonda ning samal ajal pealinnakesksele riigile pidevalt meelde tuletada, et Eesti ei lõpe Tallinna piiril, vaid Eestimaa sealt alles algab. "See ei ole üksnes sõnade mäng,"  tõdeb ta.

Samu põhimõtteid on järginud ka Põhjarannik ja teeme seda edaspidigi. Lisaks teada-tuntud paberväljaandele saame Ida-Virumaa sündmusi ja siinsete inimeste elu nüüd kiiremini ja ulatuslikumalt kajastada ka veebis. Nii eesti kui vene keeles. Kui praegu on Põhjaranniku paberlehel üle 50 000 lugeja, siis uue veebiga kasvab lugejaskond eeldatavasti märgatavalt. 

Alates tänasest on Põhjaranniku uues veebis varasemast rohkem sisu. Ligikaudu kuu aja jooksul on see nähtav tutvumiseks kõigile huvilistele. Hiljem on kogu sisu võimalik lugeda Põhjaranniku tellijatel, kes saavad selleks soovi korral ligipääsu. Ükskõik kus Ida-Virumaal, Eesti või maailma otsas hingelt idavirulased parajasti ka ei asuks, aitab selle kandi ühistunnet luua Põhjarannik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles