NÄDALA KUJU − Eevi Paasmäe

Põhjarannik
Copy
2016. aastal õnnestus Eevi Paasmäel Keskerakonna Ida-Viru piirkonna juhi märgilise tähtsusega valimistel alistada Martin Repinski.
2016. aastal õnnestus Eevi Paasmäel Keskerakonna Ida-Viru piirkonna juhi märgilise tähtsusega valimistel alistada Martin Repinski. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

2016. aasta veebruaris tegi Eevi Paasmäe Martin Repinskil selja prügiseks.

Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna esimehe valimisi Sillamäe kultuurikeskuses tuli jälgima ja mõjutama peaaegu kogu erakonna eliit. Kui Repinski selja taga olid erakonnas võimu säilitada püüdev Edgar Savisaar ja Yana Toom, siis Paasmäe esindas pigem erakonda võimuvahetuse poole tüürivat Kadri Simsoni ja Jüri Ratase leeri. Paasmäe võit Repinski üle tol õhtul Sillamäel osutus pöördepunktiks kogu Keskerakonna jaoks, mis tõi veidi hiljem kaasa olulised muutused kogu Eesti valitsemises. 

Sel nädalal Põhjarannikus ilmunud arvamusloos andis Paasmäe Repinskile otsekoheselt mõista, et too on Jõhvis viimastel aastatel kokku küpsetanud suure käki ja sellega ei saa vaikides leppida, sest see kahjustab üha enam ka Keskerakonna mainet, mis on maakonnakeskuses aina kehvemaks muutunud. Kui Paasmäe avameelne sekkumine aitab järgmisel nädalal ära hoida Repinski ja skandaalse ärimehe Nikolai Ossipenko võimuhaaramise Jõhvis, siis on tal taas õnnestunud õigel ajal teha mõjukas käik.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles